Klantverhaal van Wil en Marian de Rooij

Klantverhaal Irene op den Buys

"Door fit20 beiden minder diabetes medicatie nodig."

Samen met mijn man doe ik nu een half jaar fit20 bij Dennis in Tilburg. Onze resultaten zijn heel erg goed. Wij voelen ons beiden veel flexibeler, veel leniger, we zijn fitter en hebben meer energie. We zitten veel beter in ons vel, je voelt het gewoon. En het allerbelangrijkste is wel onze gezondheid.

Wij hebben beide diabetes en sinds wij fit20 doen zijn we afgevallen en nu heeft mijn man minder insuline nodig, en ik ben van mijn metformine af! Dat is toch geweldig! De voedingscoach Nancy heeft hier ook heel goed bij geholpen.

Het grote voordeel van fit20 vind ik ook dat je de trainer, in ons geval Dennis, voor je alleen hebt. In een gewone sportschool is het vaak erg onpersoonlijk, zit je met tig mensen in zo’n zaal op de fiets. Bij fit20 krijg je een half uur alle aandacht. Natuurlijk is de training heavy, maar daar wen je aan. Na dat half uurtje ben je klaar voor de week en ga je toch heel voldaan naar huis. Als je niet zo’n sportmens bent is dat heel fijn. De vaste afspraak zorgt er ook voor dat ook als je geen zin hebt, en dat heeft iedereen toch wel eens, dat je toch gaat. Het is daarom heel goed op te brengen, veel beter dan drie keer in de week naar een sportschool.

Dennis doet het bovendien heel leuk! Mijn man loopt graag iedere ochtend een paar uur, daar heeft hij ook baat van fit20. En ik ben weer begonnen met zwemmen. Ik raad fit20 dan ook aan iedereen aan, mijn hele familie traint zo'n beetje bij Dennis! Wij zijn dan ook heel erg positief.

Wil en Marian de Rooij (65 en 62 jaar) meubelmaker en eigenaars de Brakelse Hoeve


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!