Klantverhaal van Vera van Winden

Klantverhaal Vera van Winden

"Ik voel mij absoluut krachtiger zowel fysiek als mentaal. En op een verantwoorde manier rekening houden met mijn epilepsie. Kortom: maximale winst!"

Ongeveer een jaar geleden begon ik bij fit20 Nunspeet met als doel me krachtiger/energieker te voelen. Na een hersenoperatie voelde ik me een stuk slapper dan voorheen, en daar wilde ik wat aan gaan doen. fit20 leek me wel wat. Op die manier kon ik toch aan krachttraining doen, maar wel op een verantwoorde manier.

De persoonlijke begeleiding vind ik een grote plus. Natuurlijk vooral tijdens het revalideren, maar ook toen dit proces ten einde was. Vooraf aan de training wordt er geïnformeerd naar je ‘fysieke welzijn’, en hier wordt vervolgens goed rekening mee gehouden. Tijdens de training wordt er minutieus gekeken en/of geïnformeerd naar je houding, zodat je de zes oefeningen zo goed mogelijk uitvoert. Tegelijkertijd stimuleert de trainer je tot het absolute uiterste te gaan.

Het gebrek aan muziek, de koelte van de ruimte en de ‘fit20-manier’ van werken spreken mij allen erg aan. En in mijn geval doen we het nog weer ietsje anders! Wij richten ons tijdens een training namelijk vooral op het behouden van rust en focus. Dit heeft te maken met de zeer hoge activiteit in mijn hersenen, waardoor er soms ‘kortsluiting’ ontstaat, en ik een epileptische aanval krijg. Door mij, naast een goede houding, ook hierop te richten kan ik mét epilepsie toch tot het uiterste gaan!

En nu kun je na afloop van een training je eigen prestaties in een grafiek terugzien, wat voor mij een grote stimulans is, tot het ‘maximale’ te blijven gaan. En daarna? Duik ik lekker de massagestoel in!

Resultaat is dat ik mij absoluut krachtiger voel (fysiek en mentaal) en ook nog eens op een verantwoorde manier rekening houden met mijn epilepsie. Kortom: maximale winst!

Vera van Winden (31 jaar) E-coach www.veravitaal.nlBen je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!