Klantverhaal van Sasja Geels-Huijsmans

Klantverhaal Sasja Geels

"Doel bereikt? Ja. Klaar met trainen? Nee, nooit."

Zomer 2013, een hittegolf was gaande. Ik werd wakker op de uitslaapkamer na mijn hernia- operatie. De dienstdoende anesthesist vertelde me dat de operatie goed was verlopen. Verlost van alle pijn en ellende van de weken ervoor, een verademing. Even 6 weken rustig weer opbouwen en dan in oktober weer mee doen aan de Stadshagenrun, dacht ik….

Herstel begon lopend achter de rollator, die mijn man gehuurd had voor een weekje. Ik was 35. Een paar dagen, werden weken achter de rollator. Fysiotherapie 2 keer in de week. Stadshagenrun 2013 ging aan mijn neus voorbij. Ik, als toeschouwer met rollator, langs de zijlijn. Gestart met therapie bij een revalidatiekliniek en yes ik kon weer beginnen met hardlopen. Oktober 2014 stond ik aan de start, met brace en orthese. Trots en voldaan kwam ik ruim 36 minuten later over de finish, na mijn 5 kilometer. Doel bereikt? Ja. Klaar met trainen? Nee, nooit.

Ik heb “the hard way” geleerd dat een gezond lijf heel veel waard is. En er is maar één persoon die daarvoor kan zorgen en dat ben jezelf! Dus ben ik ook na de revalidatiekliniek en 2 jaar fysiotherapie door blijven trainen. Daarom heb ik de door BDO geboden mogelijkheid om bij Fit20 te trainen, na enige aarzeling, ook aangenomen. Ja het klinkt te mooi om waar te zijn, 20 minuten in de week trainen in je “werkkloffie” en nog fit worden/blijven ook. Nu na ruim 4 maanden trainen, kan ik alleen maar bevestigen dat het concept werkt. Ik merk dat ik sterker wordt en deze krachttraining heeft niet alleen effect op mijn spierkracht, maar ook op mijn conditie. Hardlopen doe ik nog steeds, maar nu zonder hulpmiddelen. En last but not least, een gezond lijf stimuleert ook je geest. En dat is in ons werk toch wel belangrijk.

Mijn overtuiging is dat een gezond lijf je helpt in al je dagelijkse activiteiten en zeker ook in ons werk belangrijk is. Te weinig tijd is met het Fit20 concept geen excuus meer, dus probeer het eens.

En voor degene die nog een keer een rollator nodig heeft, ja ik heb hem nog. Ligt onder een laagje stof op zolder.

Sasja Geels-Huijsmans
Fiscalist

BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!