Klantverhaal van Marion Gerritsen

Klantverhaal  Marion Gerritsen

"Ik heb meer uithoudingsvermogen en het voelt alsof ik meer long inhoud heb."

In december 2013 ben ik begonnen met sporten bij fit20, in het begin moest ik even wennen aan het opzoeken van grenzen en er dan net over heen gaan.

Dit kwam mede omdat ik bij yoga geleerd heb om niet over eigen grenzen heen te gaan. Het heeft daarom enige tijd gekost om daarmee om te gaan. Maar het is de moeite waard gebleken, ook door de motivatie en begeleiding van de personal trainer. Want wat ik kan goed merken is dat het trainen bij fit 20 mij fysiek en mentaal sterker heeft gemaakt.

Dit ervaar ik in het dagelijks leven en in mijn werk als gastouder en yogadocente. Ik heb meer uithoudingsvermogen en het voelt alsof ik meer longinhoud heb en voel mij daardoor fitter. Wat fijn is met een beroep met jonge kinderen. Met yoga ervaar ik meer balans, kracht en stevigheid in de diverse houdingen, waardoor ik als docent beter les kan geven. Ik kan dit ook merken in mijn ademritme, het is meer afgestemd op de bewegingen.

Wat ook mooi is om te merken dat de training vertaalt wat er speelt, of dit nu fysiek, mentaal of emotioneel zijn, ik ervaar het in hoe de training gaat, die dus spiegelt hoe het met mij gesteld is.

Het lukt mij gelukkig steeds vaker om met een training daardoor heen te trainen en met een ander gevoel naar huis te gaan. fit20 is voor mij een goede keuze geweest, het maakt mij op vele fronten sterker.

Marion Gerritsen

www.mariongerritsen.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!