Klantverhaal van Jenny Venema

Klantverhaal  Grietje N.

"Ik heb na ruim een half jaar trainen veel minder last van mijn nek!"

Ik ben in maart 2013 met fit20 begonnen. Ik kwam echt met een doel: om mijn nekklachten te verbeteren, de oorzaak hiervan was niet echt duidelijk. Ik hoopte dat de fit20 training wel een verbetering zou geven.

Inmiddels begint de fit20 training echt effect te hebben. Mijn pijnklachten zijn verbeterd en er zit meer kracht in mijn nek. Duidelijk was dat ik alleen de grote nekspieren gebruikte, door de fit20 training zijn ook de kleinere spieren wakker geworden. Ik heb nu na ruim een half jaar trainen veel minder last van mijn nek!

Verder merk ik dat ik over de hele linie fitter wordt en ik heb meer kracht. Omdat ik in hetzelfde pand werk waar fit20 Zwolle zit, kan ik heel makkelijk tussen de middag even gaan trainen. Ideaal!

Ik vind de individuele begeleiding heel goed, en essentieel. Thirza heeft heel goed rekening gehouden met mijn nek, we hebben de toestellen wat aangepast en sommige gebruikten we niet in het begin. Maar nu zetten de toename in spierkracht en het fitter voelen goed door en ben ik met beleid begonnen met andere oefeningen.

Ik noem fit20 natuurlijk weleens aan anderen. Het is nog erg onbekend en dan zitten ze je toch enigszins aan te kijken van “tja…doe je dat dan in 20 minuten?” Maar ik zeg dan dat je natuurlijk iets opbouwt. Je bent niet na de eerste keer topfit. Maar door toch langere tijd wekelijks zo diep te gaan en te herstellen word je steeds sterker. Ik merk écht verschil.

Jenny Venema (53 jaar) assistent controller Arbo Unie


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!