Klantverhaal van Eric Breemans

Klantverhaal  Erick Breemans

"Mijn twijfels zijn weg"

In Augustus 2014 ben ik begonnen met trainen bij fit20. Natuurlijk dacht ik ook "Wat kan je nou doen in 20 minuten?". Ik moet zeggen dat mijn twijfels inmiddels weg zijn! Ik voel me fitter.

Ik opereer veel, en ik zit veel achter mijn bureau. Door fit20 worden spiergroepen getraind die ik anders niet gebruik. Nu voel ik die spieren weer, en kan ik beter op mijn houding letten. Tijdens een operatie heb ik de neiging om gebogen te staan. Dit is echt verbeterd. Ik ben van nature sterk, maar mijn buikspieren en lage rugspieren zijn door fit20 een stuk sterker geworden. Dat waren voor mij toch enigszins vergeten spiergroepen die ik niet op een andere manier trainde.

Mooi is natuurlijk dat door het trainen tot ‘failure’ je zo’n enorme reactie krijgt. Dat gaat toch veel sneller dan bij duursport. Ook mijn borstspieren zijn sterker geworden, mijn vrouw merkte op dat mijn jasjes wat te krap beginnen te zitten!

Ik raad fit20 zeker aan. Het hebben van een personal trainer die een beetje achter je aan zit, helpt bij de discipline om de training vol te houden. Dat geeft toch druk en dat vind ik prettig, iemand die je in de gaten houdt en je stimuleert om te komen!

Eric Breemans (61 jaar) Orthopedisch chirurg

www.orthopedium.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!